Saturday, November 29, 2014

Finally.. this is what u deserved to get NADIA

Hye long time no see...miss u guys sooooo much.. apa khabar semua..Finally for the first time in my life, i jage project earthwork..mencabar weh..yg mencabarnya hitam dia xpayah cakap..dah berkilat-kilat dah muka i ni..hahaha..ape yg sy maksudkan dgn tajuk sy di atas ialah..finally..sy terjatuh juga di dalam tanah..this is what i deserved to get..to become earthwork engineer...so kene la rase tanah..haha..

Situasi dia bergini..sy ade buat inspection dgn consultant kacak..serius kacak weh..suara dia mmg macho sgt la..(opss sori tergatai)..hihi..ala dia dah nk kawen la.sy seorang yg setia ok..setakat tgk je boleh la (xboleh gatai) ..em mase dah buat inspection tu ok la..xde masalh.everthings ok..tp dia mmg power earthwork..xboleh nak tipu..dia la jadi sy punya rujukan..haha..tnye je spec JKR kat dia..seme dapt jawab..mmg power la..mmg idola la..kat site pun supervisor sini mesti perli punya nadia dah cari ke idola ko pg ni..haha...selepas inspection tu dia ade pergi dekat area box culvert installation (korng mesti xfham punya box culvert)..xpela..korg assume la paham mcm longkang bapak besar..so..dia ckp la..awk kne compact layer by layer ni untuk backfill area ni..sy pun explain la..sikit2..hehe..pas2..so dia terima...pas2 bila dah abis inspection tu dia gerak la nk balik office dia..tetibe sy pun ckp la..xpela awk blik la dulu..sy nk round site..mase sy jaln je tepi box culvert alamkkkk..sy terjatuh..malunya..YA Allah serius..sakit gak la..hehe ingat xde orng nmpk..so wat releks je la..tetibe bila bgn ade pak cik indon tu nmpk..aiseyman..tp wat selambe je la..abis kotor baju..

So itula alkisahnya..terjatuh dalam longkang..sakit gak la..nasib bek sy pkai sarung tngan n coverall..huhu..fuh lega..k.la nk wat keje yg bosan n bertimbun.. 

1 comment:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete